English Deutsch Nederlands  feriebolig-alicante.dk

"Vi kan højst sandsynlig godt finde på at leje jeres hus igen, da det passer os perfekt og stedet er fantastisk [...] der florerer varme og gode rygter om jeres hus i Alicante."

Boligen

Huset har gode pladsforhold med for-terrasse, soveværelses-terasse samt et stort soldæk på taget.
Huset er i 3 plan og har i stueplan stue med sofaarrangement (med TV og kabelTV), spisebord med tilhørende stole samt en barnestol, åbent køkken (opvaskemaskine, mikrobølgeovn osv), vaskerum med vaskemaskine, garderobe, toilet med brusebad. På første plan er der 3 soveværelser med ialt 6 sengepladser plus en børneseng (0-3 år). Hertil et stort toilet med karbad/brusebad. På 2. plan er der en stor solterasse på 39 m² med brusebad. Herfra er der en udsøgt udsigt til middelhavet og de bakkede og bjergrige omgivelser. 
I tilknytning til ejendommen findes en stor underjordisk aflukket garage med privat opgang, som kan benyttes ved særlig aftale. 
Hele komplekset er aflukket med store gitterporte som betjenes elektronisk. Dette gør sig også gældende for parkeringsanlæget hvor garagen er lokaliseret. 
Huset er udstyret med ét stationært klimaanlæg i stuen, samt tre stationære klimaanlæg fordelt på hvert enkelt soveværelse. Herudover forefindes tre mobile klimaanlæg som på rullefod kan transporteres rundt i huset. Disse mobile anlæg har desuden mulighed for at levere både kulde og varme.

Du får...
  • Kabel-TV med digitale spanske kanaler med mulighed for engelsk tale samt DVD afspiller med USB indgang (DivX, mp3 mv.)
  • Komplet køkken med opvaskemaskine, microbølgeovn etc. Hertil barnestol.
  • 3 soveværelser med 2 sæt enkeltsenge, 1 dobbeltseng samt en barneseng (0-3 år)
  • 2 badeværelser - et med bruser/karbad samt et med bruser
  • 39 m² solterasse med brusebad og havudsigt
  • Underjordisk, aflåst privat parkering med privat trappeopgang (ved særlig aftale)
  • Ialt fire stationære klimaanlæg, et i hvert soveværelse samt et i stuen