English Deutsch Nederlands  feriebolig-alicante.dk

"Vi lærte jo området og jeres dejlige hus at kende sidste sommer, og vil gerne gentage succesen i år igen."

Mulighederne i området

Mulighederne i området er mange. Fra Santa Pola eller Alicante er der med færge adgang til den lille, men meget spændende og smukke ø Tabarca som ligger 11 sømil fra fastlandet, eller godt 40 min sejlads fra kysten (fra Santa Pola) og er et yndet udflugtsmål på en varm sommerdag.
Fra Alicante er der mulighed for at tage færgen til Ibiza. Overfarten tager dog nogen tid. 
I Alicante by er der utallige muligheder for aktiviteter. Man kan slendre langs den store marina, strandpromenaden "Paseo Explanada de España" eller gå en tur i de hyggelige små sidegader med deres utallige små restauranter og spisesteder. Bl.a. kan den spanske spise "Tapas" varmt anbefales. Se den lille videosekvens nedenfor, for at få et indtryk af den spændende kulturby Alicante.

Syd for Gran Alacant ligger Santa Pola som et par gange om ugen har et stort og exotisk fiskemarked. Hertil kan man bl.a. komme ad kystvejen som er en hyggelig cykel/vandretur på godt 8 km. De sidste par km ad en brolagt strandpromenade neden for store rigmandshuse. 
I Santa Pola er der desuden et marked med tøj, accessoires, køkkenartikler, fodtøj, frugt/grønt og meget mere, hver mandag og lørdag fra ca. 07.00 - 13.00. Her er der typisk mulighed for at forhandle sig til en gunstig pris, og det er en sjov kulturel oplevelse. Ønsker man ikke at tilbagelægge de 8 km til Santa Pola, er der hver torsdag et lokalt, men dog lidt mindre marked i Gran Alacant fra ca. 07.00 - 13.00.
Syd for Alicante ved vejen mod Cartagena kan man opleve den utroligt smukke palmepark ved navn "Palmeral". Denne er placeret helt ud til havet og indeholder med sin 72.000 m2 hundredevis af palmer og typisk lokal tropisk beplantning.

Du kan opleve...
  • Dagstur til Isla Tarbaca
  • Fiskemarked i Santa Pola
  • Mangfoldige muligheder for rekreative vandre- og slendreture
  • Handelsmarked i Santa Pola eller Gran Alacant flere gange om ugen
  • Palmeparker i Alicante og Elx